KeyboardPianoles en Keyboardles

Piano en keyboard zijn prachtige instrumenten en een mooie uitdaging voor kinderen en volwassenen, beginners en gevorderden.

Wie wil niet "Für Elise" van Beethoven leren spelen of "Roller coaster" van Danny Vera?

Vanaf mijn conservatoriumtijd bespeel ik al de toetsen van piano, keyboard, clavecymbel en zelfs orgel. Met veel plezier geef ik al jarenlang pianoles en keyboardles.

Bij de keuze en het niveau van de lesboeken en bladmuziek wordt altijd rekening gehouden met de interesses van de leerling. Bovendien zijn er voor kinderen en volwassenen aparte methodes.


Pianoles

Voor pianoles kun je bij mij thuis terecht in de gezellige lesruimte, waar een mooie nieuwe piano staat.
Iedereen is uniek, dus elke leerling is anders. Daarom wordt de keuze van de pianoles-boeken en bladmuziek zo veel mogelijk afgestemd op de leeftijd, mogelijkheden en interesses van de leerling. Ondertussen wordt er een mooie basis gelegd met theorie en techniek, omdat dit helpt om beter en mooier te leren spelen.

Vanaf het eerste jaar spelen we ook quatre mains-stukken op de piano (Frans voor: 'vier handen'. Twee spelers nemen plaats aan één piano, waarbij de ene speler de hogere registers van de piano bespeelt); het is leerzaam en geeft ook nog eens veel plezier.

Tarieven voor pianoles

Voor kinderen en volwassenen zijn de kosten 19 euro per half uur, wat neerkomt op 72,50 euro per maand.


Keyboardles

Keyboard leerlingen zijn welkom in de fijne leskamer.
Zoals de meeste mensen weten zijn akkoordenspel en notenlezen bij keyboardles belangrijk, en ook hier blijft plezier bij het spelen voorop staan.
Er worden goede, aansprekende keyboardles-boeken gebruikt en aanvullend materiaal dat aangepast is aan de talenten en interesses van de leerling.

Tarieven voor keyboardles

Het tarief is 16 euro per half uur.


Informatie

Voor informatie over deze lessen kun je bellen naar 06 510 805 55.
Mailen mag uiteraard ook, dat kan naar: janinedejong@blokfluitenmeer.nl


Reviews

Keyboard Casper (10 jaar):
Ik heb eerst blokfluitles gehad van juf Janine en nu speel ik keyboard. Ik heb altijd zin om naar de les te gaan. Het is gezellig en ze legt heel goed en rustig uit. Ik leer veel. Het Sinterklaas spel is ook leuk. De uitvoering vind ik ook mooi om te horen. De juf is lief!

Charlotte (14):
Ik heb al 5 jaar pianoles bij juf Janine. Je leert niet alleen een liedje spelen, maar ook noten lezen, correct tellen en akkoorden spelen. Ook kan je muziek die je zelf leuk vindt inbrengen. Ik vind pianospelen erg leuk en kan het iedereen aanraden.

Marieke (37):
Ruim 2,5 jaar geleden ben ik gestart met pianoles bij Janine. In het verleden heb ik wel gitaar gespeeld, maar nooit piano. De enthousiaste, ontspannen en heldere aanpak van Janine zorgt ervoor dat we stap voor stap de pianoboeken doornemen en dat ik al veel progressie heb gemaakt.


Een dag zonder muziek, is een dag niet geleefd!